4

Terug

Schrijf je in voor de Jaarmarkt Haarlemmerstraat 2023

20 apr 2023

Ook dit jaar vindt Jaarmarkt Haarlemmerstraat weer plaats. De markt vindt vrijdag 23 juni van 10.00 tot 18.00 uur plaats op de Haarlemmerstraat in Leiden. Traditioneel in het weekend van de drukbezochte Lakenfeesten. De markt bestaat uit kramen die bemand worden door lokale winkeliers en externe kooplieden. Deze markt is al jarenlang een begrip in Leiden en wordt altijd door veel mensen bezocht. Aansluitend aan de markt vindt in de avond de Peurbakkentocht plaats. 

Kom gezellig langs op de markt.

Deelnemen aan deze markt?

Aanmelden voor deze markt kan via het onderstaande contactformulier. Nadat je het formulier hebt ingevuld, krijg je van ons een factuur. Na betaling van de factuur is de inschrijving pas definitief. 

De kosten voor het huren van een kraam van 4 meter zijn 85,00 EURO (inclusief b.t.w.), een grondplaats is 70,00 EURO (inclusief b.t.w.). Wil je extra planken of schagen bestellen? Dan kun je dat bij de reservering aangeven. De meerkosten hiervoor bedragen 2,50 EURO (ex b.t.w.) per item. Het is bij deze markt niet mogelijk om de kraam uit te bouwen naar de voorkant, of uitstekende voorwerpen / reclameborden te plaatsen. Dit in verband met de eisen van de gemeente.

Voor winkeliers die lid zijn van de winkeliersvereniging van de Haarlemmerstraat, geldt een kortingstarief. Deze wordt automatisch berekend. Voor winkeliers die geen kraam voor hun winkel willen, geldt een vrijkooptarief. Vul dan bij het ‘aantal kramen’ 0 in en geef een eventuele toelichting in het onderstaande formulier. Ook hiervoor geldt, dat pas na de betaling van de factuur deelname of vrijkoop bevestigd is.

Op deze markt is geen ruimte voor verkoopwagens / trucks. Dit vanwege de smalle winkelstraat.

    Hoeveel kramen wilt u huren?

    Wil je stroom gebruiken (meerprijs 5,00 euro)