4

Terug

Schrijf je in voor de Bevrijdingsmarkt 2024 bij De Luifelbaan

12 feb 2024

!DE INSCHRIJVING VOOR DEZE MARKT IS GESLOTEN!

Ook dit jaar vindt de Bevrijdingsmarkt van winkelcentrum De Luifelbaan in Leiden weer plaats. De markt vindt dit jaar twee dagen plaats. Zaterdag 4 mei en zondag 5 mei van 10.00 tot 17.00 uur op het Bevrijdingsplein en het Vijf Meiplein. De markt bestaat uit kramen die bemand worden door lokale winkeliers en externe kooplieden. Deze markt is al jarenlang een begrip in Leiden en wordt altijd door veel mensen bezocht. 

De markt bestaat verder uit een nostalgische kermis en verder is er straatentertainment.

Aanmelden voor deze markt kan via het onderstaande contactformulier. Nadat je het formulier heeft ingevuld, krijg je van ons een factuur. Na betaling van de factuur is de inschrijving pas definitief. 

De kosten voor het huren van een kraam van 4 meter zijn 85,00 EURO (inclusief b.t.w.). Een grondplaats kost 70,00 EURO (inclusief b.t.w.). Wil je extra planken of schagen bestellen? Kom je 2 dagen, dan krijg je 10% korting. Dan kun je dat bij de reservering aangeven. De meerkosten hiervoor bedragen 2,50 EURO (ex b.t.w.) per item. Het gebruik van stroom is alleen voor foodtrucks en attracties en kost 7,50 EURO (ex .b.t.w). Heb je stroom nodig, dan kun je dit op de dag(en) zelf regelen met de winkeliers in het winkelcentrum.

Het is bij deze markt niet mogelijk om de kraam uit te bouwen naar de voorkant, of uitstekende voorwerpen / reclameborden te plaatsen. Dit in verband met de eisen van de gemeente. Wil je beide dagen op deze markt staan? Dan ontvang je 10% korting op de factuur.

!DE INSCHRIJVING VOOR DEZE MARKT IS GESLOTEN!