4

Terug

Schrijf je in voor de Bevrijdingsmarkt Luifelbaan 2023

18 mrt 2023

Ook dit jaar vindt de Bevrijdingsmarkt van winkelcentrum De Luifelbaan in Leiden weer plaats. De markt vindt vrijdag 5 mei van 10.00 tot 17.00 uur plaats op het Bevrijdingplein en het Vijf Meiplein. De markt bestaat uit kramen die bemand worden door lokale winkeliers en externe kooplieden. Deze markt is al jarenlang een begrip in Leiden en wordt altijd door veel mensen bezocht. 

De markt bestaat verder uit diverse kinderattracties, waar tegen en kleine vergoeding gebruik van gemaakt kan worden. Deze attracties staan verdeeld over het hele terrein. Daarnaast vindt er op het Bevrijdingsplein een muziekprogramma plaats. Tussen 11.00 en 17.00 uur staat ‘Unity NL on Tour’ op het programma. Radiozender Unity NL verzorgt optredens van Nederlandstalige artiesten.

Aanmelden voor deze markt kan via het onderstaande contactformulier. Nadat je het formulier heeft ingevuld, krijg je van ons een factuur. Na betaling van de factuur is de inschrijving pas definitief. 

De kosten voor het huren van een kraam van 4 meter zijn 85,00 EURO (inclusief b.t.w.). Wil je extra planken of schagen bestellen? Dan kun je dat bij de reservering aangeven. De meerkosten hiervoor bedragen 2,50 EURO (ex b.t.w.) per item. Het is bij deze markt niet mogelijk om de kraam uit te bouwen naar de voorkant, of uitstekende voorwerpen / reclameborden te plaatsen. Dit in verband met de eisen van de gemeente.

Inschrijven voor deze markt is niet meer mogelijk.