4

Terug

Talkshow ‘Zoeterwoude is om van te Houden’

12 jan 2024

Roel, Luuk en Thomas zaten in de hal en de apparatuur stond op de tafels, waar normaal de raadsvergaderingen aan gehouden worden. De raadzaal van Zoeterwoude werd maandag 8 januari omgetoverd tot TV-studio voor de nieuwjaarstalkshow ‘Zoeterwoude is om van te Houden’. De talkshow maakte deel uit van de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Zoeterwoude.

In de talkshow was er de nieuwjaarstoespraak van burgemeester Fred van Trigt en werden de vrijwilligersprijs en het jongerencompliment uitgereikt. Daarnaast ging het college in gesprek met gasten uit de gemeente. Rudo Slappendel presenteerde de talkshow.

Rudeboy Media B.V. verzorgde voor het vierde jaar op rij de productie van deze talkshow. Op de inhoud werd nauw samengewerkt de gemeente en Van Hulzen Communicatie uit Voorschoten. Naast de presentatie, productie, regie, TV-vormgeving en registratie, verzorgden we ook de opname en montage van de instartvideo’s.

Ook voor de productie van je (live)show is Rudeboy Media B.V. je partner. De mogelijkheden weten? We vertellen het je graag.