4

Terug

Ernst & Bobbie onthalen Sint op De Baanderij

20 nov 2022

Het bekende televisieduo Ernst & Bobbie hebben Sinterklaas onthaald op De Baanderij in Leiderdorp. Het bezoek Sinterklaas en zijn pieten maakte onderdeel uit van de Sinterklaasintocht in Leiderdorp. Zaterdagmidag 19 november startte dansschool de Rode Sneakerz met optredens, waarna Ernst & Bobbie het podium betraden. Onder toeziend oog van een vol plein met kinderen en volwassenen kwamen ook Sinterklaas en zijn pieten aan. Het evenement werd afgesloten met een DJ, terwijl Sinterklaas door het publiek naar zijn koets liep. 

Rudeboy Media B.V. verzorgde dit evenement in opdracht van winkelboulevard De Baanderij. Ons bedrijf verzorgt al sinds 2018 alle marketingactiveiten voor dit terrein. Naast de organisatie van dit evenement, verzorgde we ook de promotie vooraf. Zo werden er een radio- en televisiecommercial geproduceerd. Deze werden uitgezonden via de streekomroep Unity.NU, persberichten gemaakt verstuurd naar de lokale media en stond er een advertentie in het Leiderdorps Weekblad. Ook via Facebook en Instagram werd het bezoek aangekondigd. 

Het bezoek aan De Baanderij was onderdeel van de Leiderdorpse intocht, deze wordt jaarlijks georganiseerd door Sint Nicolaas Intocht Leiderdorp. Waarbij de Sint om 10.00 uur met de boot aanmeert in het dorp en vervolgens een rondrit maakt langs vier winkelcentra in het dorp. Wij werkten nauw samen met de stichting rondom het bezoek aan De Baanderij.